Meer info over LosseContacten
Denk niet dat je me zou kunnen bekeren om iets serieus met je op te bouwen, dat is in alle afgelopen jaren nooit gebeurd en dat zal niet gaan gebeuren ook. Je mag me contacten voor gezelligheid, plezier, genot een avontuurtje en een zeer korte affaire. Meer dan dat zit er niet in. Ik heb extreme bindingsangst dus ik heb nog nooit een vaste vriend gehad. Nog nooit? Nee echt nog nooit, en ik heb er geen behoefte aan ook. Ik leef in alle vrijheid en regelmatig heb ik een losse kortstondige scharrel of gewoon een heet nachtje. Ik kom daardoor dus helemaal niets te kort. Nu ik hier zo al die lekkere mannen vol met lust zie lijkt me het ideaal om via hier ook eens wat geile avontuurtjes te beleven.
Naam:
LosseContacten
Leeftijd:
43 Jaar
Woonplaats:
Noordoostpolder
Provincie:
Flevoland
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Asian:
Ja
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
Mara31
29 Jaar · Waadhoeke · Friesland
Ik heb even he-le-maal geen zin in een relatie en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb zin in een lang leve de lol periode. Gewoon lekker doen waar ik zin in heb. Ik zal je niet vermoeien met mijn hobbys en waar ik overdag zin in heb. Het
Fijn babbelen met jonge sexdater (29)
Ninaatje
28 Jaar · Den Haag · Zuid-Holland
Ik wil aandacht van een heerlijke geile man. Ik wil aandacht van een heerlijke geile man.. Dat klinkt eigenlijk wel een beetje zielig he? Maar ik ben een hele tijd niet aan mezelf toegekomen. Nu wil ik een lekkere geile man die mij alle
Discreet naar bed met jonge Aziatische (28)
Valery
23 Jaar · Borsele · Zeeland
Je hebt saus nodig, veel saus. Want ik lust er wel pap van! Ze lust er wel pap van. En ze laat niks in haar bordje liggen. Eenmaal opgeschept betekend dooreten tot er niks meer over is. Stel je voor, jij met je stijve pik voor mijn lippen.
Geil naar bed met zeer jonge Asian (23)
DreamBig
28 Jaar · Loon op Zand · Noord-Brabant
Geile sekspartner gezocht waarbij ik me echt helemaal kan laten gaan.. Ik laat me graag helemaal gaan, maar helaas kan ik dat niet bij iedereen. Ik zoek een sekspartner waarmee het echt klikt!
Lekker babbelen met jonge amateur (28)
Loraine37
36 Jaar · Den Haag · Zuid-Holland
Hoi, ik ben een eenvoudige meid die pret wil hebben. Ik ben 100% onderdanig en ik ben op zoek naar rijpe mannen hier voor een stabiele seks/sm relatie.
Geil neuken met sexy vrouw (36)
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.