Meer info over MissCici
Zwakkelingen komen er niet in. Hardcore of niet, compleet onderdanig of niet. Switchen is nooit mogelijk. Ik wil je er niet eens over horen! Stel je voor, meteen op je knieen, ik haal zo graag even het zweepje er meteen over. Dan weet je dat er met mij niet te sollen valt. Of ik moet zin hebben, heel veel zin om lekker met jou te sollen. Alles zal zich uitwijzen, ik heb de macht. Je spreekt mij direct aan met U, iedere fout word afgestraft. Grenzen? Wat zijn dat?
Naam:
MissCici
Leeftijd:
49 Jaar
Woonplaats:
Amsterdam
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Asian:
Ja
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
247SletAangeboden
37 Jaar · Breda · Noord-Brabant
Jij houdt net als ik van het leven en van genieten. Hoe jij me moet dwingen om samen van het spel te genieten dat weet je al, hoe jij me gaat laten komen of mij dwingt jou te laten komen beslis je dan pas. Ik heb meer affiniteit met lichte dwang
Fijn neuken met sexy Aziatische (37)
Cemmie
25 Jaar · Leeuwarden · Friesland
Ben jij ook meer van de daden in plaats van woorden? Xxxjes van mij! Die wil ik je eerst geven en daarna kijken we wel verder. Ik ben iemand van weinig woorden maar meer van de daden.
Geil naar bed met jonge dater (25)
Leontine73
30 Jaar · Noordoostpolder · Flevoland
Wil jij de lusten en niet de lasten? Text me! Zin in kei harde wilde sex, meer niet. Wel de lusten maar niet de lasten!
Discreet babbelen met sexy Aziatische (30)
MariekeU
30 Jaar · Den Haag · Zuid-Holland
Ben jij een leuke, geile, spontane, humoristische man? Heb jij, net als ik, geen moeite met je lichaam en vind je het geen punt dat een ander dat zomaar kan zien? Natuurlijk niet te pas en te onpas, maar op de juiste momenten, met een specifiek
Gratis daten met sexy Asian (30)
Sujiej
30 Jaar · Hengelo · Overijssel
Geile sex, voor eens of voor vaker? Ik zoek een man voor een heet weekend, een hete nacht en wie weet wel meer dan dat..
Geil afspreken met sexy dame (30)
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.