Meer info over Birgitta
Ik zoek een leuke FWB waarbij we af en toe eens iets leuks kunnen doen en zo af en toe eens iets lekker geils. Sta jij ook open voor een vriendschap met voordeeltjes, dan hoop ik snel van je te horen. Geile groetjes Birgitta Ik zoek een lekkere, spontane, vrolijke, levenslustige man! Relatie, leeftijd, uiterlijk niet echt een bezwaar. Het gaat mij er voor namelijk om dat we af en toe eens iets leuks kunnen doen en af en toe eens iets lekkers en geils. Sta jij hier voor open? Dan hoop ik van je te mogen horen.
Naam:
Birgitta
Leeftijd:
35 Jaar
Woonplaats:
Steenwijkerland
Provincie:
Overijssel
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Asian:
Ja
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
Isa79
25 Jaar · Groningen · Groningen
Hou jij van een strenge dame naast je? Durf je tegengas te geven? Dan ben je zeker iets voor mij! Als je in mijn ogen kijkt kan ik jou betoveren. Want ik heb zeker wel wat te bieden. Niet dat ik mijzelf wil verkopen of zo. Maar ik weet wel dat
Gezellig naar bed met jonge dater (25)
Hornybooty
39 Jaar · Begijnendijk · Vlaams-Brabant
Kan jij ons seksavontuurtje geheim houden en wil je ook lekker genieten? Dan zou ik het leuk vinden als je mij een berichtje stuurt. Ik ben inmiddels al 10 jaar getrouwd en ik heb echt een enorm fijn huwelijk. We zijn gelukkig alleen
Fijn babbelen met sexy vrouw (39)
Inka
25 Jaar · Leeuwarden · Friesland
Lekkere ruige sex met mij? Ik zoek een man die een steviger meisje wel eens hard zou willen neuken! Ik hou van hard, porno style, diep in mijn keel, ruig in mijn kutje en kontje.
Fijn neuken met jonge Thaise (25)
Djessiex
28 Jaar · Almere · Flevoland
Er is niets zo geil als auto seks en seks op plekken waar je ieder moment betrapt kunt worden. Wat dacht jij van lekkere geile auto seks? Of een vluggertje op een andere plek? Ik ben er voor in. Pik jij mij op of ik jou?
Heerlijk vrijen met jonge dame (28)
Cleanne
28 Jaar · Noordoostpolder · Flevoland
Interesse in een spannend afspraakje? Ik wel... Benieuwd naar wat voor mannen er hier zijn, benieuwd naar nieuwe, spannende ervaringen..
Gezellig afspreken met jonge amateur (28)
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.